Suntem o echipa de pasionati de pescuit, pescari din tata in fiu. Astfel, a aparul balta denumita Peste Salbatic Valea Cociovalistea, locul ideal pentru iubitorii de pescuit sportiv, care vor sa se bucure de natura si de liniste. 

Situata in judetul Ilfov, la doar 30 de km de Bucuresti, balta are o suprafata de 10 hectare si o adancime maxima de 4 metri. Mai exact, balta se afla in apropierea localitatii Lipia, pe Soseaua Manastirea Caldarusani, iar drumul este destul de bun, dar trebuie sa fii atent pe timp de ploaie.

La balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea vei gasi o varietate de specii de pesti, cum ar fi caras, crap, fitofag, novac, somn, stiuca, ten, oblete, biban sau babusca. Pestele creste natural in bazine protejate fara furajare, asa ca poti fi sigur ca este sanatos si gustos.

Balta este deschisa non-stop, asa ca poti sa pescuiesti si noaptea, daca vrei sa traiesti o experienta diferita.

Preturile sunt rezonabile si accesibile pentru orice buzunar.

Te invitam sa vizitezi galeria noastra foto si sa ne urmaresti pe retelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutati. Daca vrei sa afli mai multe detalii sau sa faci o rezervare pentru a pescui in balta noastra, nu ezita sa ne suni la numarul 0744 336 956.

Balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea este mai mult decat un loc de pescuit: este o experienta de relaxare si distractie in mijlocul naturii. Te asteptam cu drag sa ne vizitezi si sa te bucuri de frumusetea si bogatia acestui loc minunat. Fir intins!