Pescuit la crap pe balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea

relaxare si satisfactii in mijlocul naturii!

Daca esti pasionat de pescuit la crap, trebuie sa vizitezi balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea, un loc de vis pentru orice pescar. Aici vei gasi conditii excelente pentru a te bucura de o activitate relaxanta si plina de satisfactii. Balta este plina de peste si suntem siguri ca vei avea fir intins si satisfactii numeroase!

Pescuit la crap in Valea Cociovalistea

Peste Salbatic Valea Cociovalistea

locul perfect pentru partide memorabile de pescuit la crap

Daca nu ai mai fost la noi pentru pescuit la crap, este firesc sa te intrebi de ce ne-ai alege. Iata ce iti oferim la Peste Salbatic Valea Cociovalistea:

 • Pestele creste natural in bazine protejate, fara a fi furajat artificial, asa ca vei avea parte de capturi sanatoase si gustoase
 • Poti pescui oricand vrei, deoarece avem program non-stop. De la rasarit pana la apus, poti arunca undita in apa si astepta sa tragi pe mal un crap mare si frumos
 • Pescuitul nocturn este permis si incurajat, deoarece avem stalpi pentru iluminat care iti vor asigura o vizibilitate buna. Poti profita de linistea si intunericul noptii pentru a prinde crapul cel mai mare
 • Nu te vei plictisi niciodata, deoarece avem o varietate mare de specii de pesti. Pe langa crap, poti prinde si cteno, caras, lin, caracuda, platica, rosioara, oblete sau fitofag.

Vino la balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea pentru partide memorabile de pescuit la crap si capturi exceptionale!

Pescuit la crap

reguli pentru Valea Cociovalistea

Pentru a avea o experienta placuta si sigura pe balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea, te rugam sa respecti urmatoarele reguli de pescuit la crap:

 • Respecta timpul de pescuit pentru care ai platit taxa.
 • Foloseste unelte de pescuit adecvate si sigure. Nu folosi ancore sau carlige care pot rani pestele sau alte persoane.
 • Nu folosi metode interzise sau periculoase de pescuit. Nu folosi bombe, materiale explozive sau curent electric pentru a prinde pestele.
 • Pescuieste numai in locurile stabilite de administrator. Pescuitul nocturn este permis numai in zonele iluminate
 • Respecta linistea si curatenia locului. Nu asculta muzica tare, nu organizeaza picnicuri zgomotoase sau serbari campenesti. Nu deranja ceilalti pescari sau animalele salbatice
 • Pastreaza o distanta minima de 15 metri fata de urmatorul pescar.
 • Nu circula cu masina pe langa lac. Circula cu viteza mica si nu claxoneaza.
 • Nu face gropi in pamant, nu aprinde foc deschis si nu te scalda in lac. Respecta natura si mediul inconjurator
 • Nu pune pestele la comun cu alti pescari si nu imprumuta juvelnicele altora
 • Pescuieste numai de pe mal. Nu intra in apa sau nici nu folosi barci.
 • Foloseste cel mult 3 bete, cu cel mult 2 carlige pe bat, plus un bat cu pluta. Nu exagera cu numarul de unelte sau cu marimea carligelor.

Daca respecti aceste reguli, suntem siguri ca vei avea parte de o experienta minunata la balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea la pescuit la crap.

Vino la balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea pentru partide memorabile de pescuit la crap si capturi exceptionale!

Informatii utile pentru pescuit la crap

Pentru a avea succes la pescuitul crapului, trebuie sa tii cont de cateva aspecte importante: anotimpul, ora, locul, vremea, adancimea apei si comportamentul pestilor. De asemenea, in partidele de pescuit la crap, trebuie sa folosesti echipamentul potrivit, sa alegi montura si nada adecvate si sa aplici tehnici eficiente de lansare si recuperare.

Monturi crap caras / Montura elicopter crap

Una dintre cele mai populare monturi pentru crap este montura elicopter. Aceasta consta intr-un fir principal cu un plumb fixat la capat, de care se leaga un fir scurt cu un carlig. Firul scurt se poate roti in jurul firului principal, oferind o prezentare naturala a nadei si evitand incurcarea.

Montura elicopter este ideala pentru pescuitul la distanta, pe funduri accidentate sau cu vegetatie. Se poate folosi cu diverse tipuri de nade, cum ar fi boilies, porumb sau viermi.

Peleti crap

Peletii sunt niste granule comprimate din faina de peste, cereale, uleiuri vegetale si alte ingrediente. Sunt foarte apreciati de crap, deoarece au un miros puternic si se dizolva usor in apa.

Peletii se pot folosi ca nada principala sau ca nada de amorit. Se pot combina cu alte nade, cum ar fi boilies sau porumb. Peletii se pot gasi in diferite dimensiuni, forme si culori.

Undite crap

Unditele pentru crap sunt niste lansete speciale, concepute pentru a face fata greutatii si luptei acestui peste. Unditele pentru crap trebuie sa fie rezistente, flexibile si echilibrate. Lungimea unditei depinde de distanta la care se pescuieste si de preferintele pescarului. In general, unditele pentru crap au intre 3 si 4 metri lungime. Grosimea unditei este data de testul sau puterea ei de aruncare. Cu cat testul este mai mare, cu atat undita poate arunca mai greu.

Lansete telescopice crap

Lansetele telescopice sunt niste lansete care se pot plia sau extinde in functie de nevoie. Sunt foarte practice si usor de transportat. Lansetele telescopice pentru crap trebuie sa fie robuste si stabile.

Se pot folosi pentru pescuitul la distanta mica sau medie. Lansetele telescopice pentru crap au intre 2 si 3 metri lungime cand sunt extinse.

Vino la Peste Salbatic Valea Cociovalistea pentru partide memorabile de pescuit la crap si capturi exceptionale!

Nade pentru crap

Nada pentru crap este un factor esential pentru reusita pescuitului. Crapul este un peste omnivor, care se hraneste cu diverse alimente: plante acvatice, insecte, moluste, crustacee, viermi, larve etc. De aceea, se poate folosi o gama variata de nade pentru crap: boilies, porumb, viermi, rame, mamaliga etc.

Cea mai buna nada pentru crap depinde de gustul personal al pestelui, dar si de conditiile de pescuit: temperatura apei, adancimea apei, presiunea atmosferica etc.

Pescuit la crap in Valea Cociovalistea
Pescuit la crap in Valea Cociovalistea

Metode de pescuit la crap pe balta

Pescuitul la crap pe balta presupune folosirea unor metode specifice pentru acest tip de mediu acvatic. Una dintre cele mai cunoscute metode este feeder-ul sau method feeder-ul. Aceasta consta in folosirea unui cosulet de plastic sau metal, umplut cu nada de amorit, la care se leaga un fir scurt cu un carlig.

Cosuletul se arunca in apa, iar nada de amorit atrage crapul spre carlig. O alta metoda este pescuitul la pluta sau la fund. Aceasta consta in folosirea unei plute sau a unui plumb, care mentine nada la o anumita adancime. Nada poate fi un boilies, un porumb sau un vierme.

Vino la Peste Salbatic Valea Cociovalistea pentru partide memorabile de pescuit la crap si capturi exceptionale!

Nu mai astepta!

Fa rezervarea la Valea Cociovalistea pentru pescuit la crap!

Daca ai decis sa vii la Peste Salbatic Valea Cociovalistea pentru pescuitul la crap, nu ezita sa ne contactezi pentru rezervare. Balta este bogata in crap si beneficiezi de servicii profesionale si preturi accesibile. Poti sa faci rezervarea online, pe site-ul nostru, sau telefonic, la numarul 0744.336.956.

Te asteptam cu drag la balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea, pe Soseaua Manastirea Caldarusani, Gruiu 077115, Romania. Suntem siguri ca vei avea parte de partide memorabile de pescuit la crap, care te vor face sa revii cu placere de fiecare data!