Pescuit la salau

fir intins si relaxare la balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea!

Daca esti pasionat de pescuit la salau, atunci nu rata ocazia de a vizita Valea Cociovalistea, un loc de vis pentru orice pescar. Aici vei gasi conditii ideale pentru a te bucura de hobby-ul tau preferat, intr-un cadru natural deosebit.

Fie ca vrei sa te relaxezi, sa te distrezi sau sa iti testezi abilitatile de pescar, la noi vei gasi tot ce ai nevoie! 

Pescuit la salau

Pescuit la salau

relaxare in natura

Salaul este unul dintre cei mai apreciati pesti de apa dulce, datorita dimensiunilor impresionante, a luptei pe care o ofera si a gustului delicios. La balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea poti pescui salau in orice anotimp, intr-un lac amenajat special pentru acest tip de pescuit.

Aici vei gasi salau crescut natural, fara furajare artificiala, intr-un mediu curat si sanatos. Alege Valea Cociovalistea pentru pescuit la salau si vei avea parte de o experienta de neuitat!

Esti pasionat de pescuit la salau?

Hai la balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea unde poti prinde exemplare impresionante! Fa rezervare si bucura-te de o experienta de neuitat!

Pescuit salau

de ce sa alegi balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea!
 • Ai acces la un lac unde poti pescui salau, dar si alte specii de pesti, cum ar fi crap, cteno, caras, lin, caracuda, platica, rosioara, oblete si fitofag.
 • Ai posibilitatea de a pescui non-stop, de la rasaritul pana la apusul soarelui. Poti opta si pentru pescuit nocturn, daca vrei sa te bucuri de atmosfera magica a noptii. Lacul este dotat cu stalpi pentru iluminat, astfel incat sa poti vedea bine pestele si sa nu ratezi nicio muscatura.
 • Ai parte de un serviciu profesionist si prietenos din partea personalului nostru. Iti oferim asistenta si sfaturi pentru pescuit, precum si servicii de cantarire a pestelui.
 • Ai posibilitatea de a intalni alti pescari pasionati ca tine intr-un cadru relaxant si pitoresc.

Esti pasionat de pescuit la salau?

Hai la balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea unde poti prinde exemplare impresionante! Fa rezervarea si bucura-te de o experienta de neuitat!
Pescuit la salau

Pescuit salau - reguli

Daca ai ales balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea pentru pescuit la salau, te rugam sa tii cont de urmatoarele reguli:

 • Respecta timpul de pescuit pentru care ai platit taxa si nu depasi limita stabilita.
 • Foloseste doar uneltele de pescuit permise. Nu folosi ancore sau alte dispozitive care pot rani pestele sau deteriora mediul acvatic. Nu folosi metode interzise, cum ar fi bomba, explozivi sau curent electric.
 • Pescuieste doar in zonele indicate. Nu te aventura in zone interzise sau periculoase. Pescuitul nocturn este permis doar in locurile iluminate.
 • Pastreaza linistea si curatenia pe malul lacului. Nu asculta muzica tare sau nu face galagie care sa deranjeze ceilalti pescari sau fauna locala. Nu lasa gunoaie sau resturi in urma ta. Nu face foc deschis sau gropi in pamant. Nu te scalda in lac.
 • Pastreaza distanta fata de ceilalti pescari. Nu te instaleaza la mai putin de 15 metri de cel mai apropiat vecin. Nu incurca liniile sau carligele celorlalti.
 • Foloseste propriul juvelnic. Nu pune pestele la comun cu alti pescari. Nu imprumuta sau schimba juvelnicul cu altcineva.
 • Pescuieste doar de pe mal. Nu intra in apa sau nu folosi barca pentru a te deplasa pe lac.
 • Foloseste cel mult 3 bete, cu cel mult 2 carlige pe bat, plus un bat cu pluta. Nu folosi mai multe unelte decat cele permise.

Pescuit la salau cu pestisor viu

Una dintre cele mai eficiente momeli pentru salau este pestisorul viu. Acesta atrage salaul prin miscarea si sunetul pe care il produce in apa. Pentru a pescui la salau cu pestisor viu, ai nevoie de un carlig special, care sa nu raneasca pestisorul si sa ii permita sa inoate liber.

De asemenea, ai nevoie de un plumb care sa mentina momeala la adancimea dorita. Poti folosi ca pestisori vii specii cum ar fi rosioara, oblete sau platica.

Pescuit la salau

Esti pasionat de pescuit la salau?

Hai la balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea unde poti prinde exemplare impresionante! Fa rezervarea si bucura-te de o experienta de neuitat!
Pescuit la salau

Momeala pentru salau

Pe langa pestisorul viu, poti folosi si alte tipuri de momeli pentru salau. De exemplu, poti folosi rame, viermi, melci sau scoici, care sunt apreciate de salau pentru gustul lor. Poti folosi si momeli artificiale, cum ar fi voblere, lingurite, rotative sau naluci siliconice, care imita aspectul si miscarea pestilor vii.

Indiferent de tipul de momeala pe care il alegi, trebuie sa tii cont de anotimp, de culoarea si claritatea apei si de comportamentul salaului.

Carlige pentru salau

Alegerea carligului potrivit este esentiala pentru pescuitul la salau. Trebuie sa tii cont de marimea, forma si materialul carligului, precum si de modul de prindere a momelii. In general, se recomanda carlige mari, robuste si ascutite, care sa poata patrunde usor in gura salaului si sa reziste la lupta acestuia.

Forma carligului poate fi dreapta, curbata sau circulara, in functie de preferinta ta. Materialul carligului poate fi metalic sau plastic, dar trebuie sa fie rezistent la coroziune si la forfecare.

Modul de prindere a momelii depinde de tipul acesteia. Pentru pestisorii vii, se folosesc carlige speciale care nu ii ranesc. Pentru rame sau viermi, se folosesc carlige cu ochet sau paleta. Pentru momelile artificiale, se folosesc carlige simple sau triple.

Pescuit la salau iarna

Pescuitul la salau nu este doar o activitate de vara, ci si una de iarna. Salaul este un peste activ si in sezonul rece, asa ca poti avea parte de capturi frumoase si provocatoare chiar si atunci cand temperaturile scad. La balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea, iti punem la dispozitie locuri amenajate pentru pescuitul la salau iarna.

De asemenea, iti oferim si sfaturi utile despre cum sa alegi momelile, nalucile si tehnica potrivita pentru a prinde salaul in sezonul rece.

Pescuit la salau

Esti pasionat de pescuit la salau?

Hai la balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea unde poti prinde exemplare impresionante! Fa rezervarea si bucura-te de o experienta de neuitat!

Esti pasionat de pescuit la salau?

Te asteptam cu balta plina la Valea Cociovalistea!

Daca ti-am starnit curiozitatea si vrei sa traiesti o experienta unica de pescuit la salau, atunci nu mai sta pe ganduri si vino la balta Peste Salbatic Valea Cociovalistea. Vei gasi o balta bine intretinuta, cu pesti sanatosi si combativi, care te vor incanta cu luptele lor.

Ca sa ajungi la noi, trebuie sa urmezi Soseaua Manastirea Caldarusani, Gruiu 077115, Romania. Pentru rezervari sau informatii suplimentare, ne poti suna la numarul: 0744.336.956. Te asteptam cu drag!